image
 |  0 6 Жовтня 2018 | 15:21

Обмовка за Фрейдом: У цивілізованих країнах ігровий бізнес перебуває на неофіційному рівні, - Петро Шпига

Гральний бізнес сьогодні в Україні є "тіньовим", і для того, щоб із ним боротися, потрібно багато часу, - так вважають у Волинській поліції.
Журналісти телеканалу "Аверс" поцікавилися під час інвестиційного бізнес-форуму «Волинь – Інвест 2018», 21 вересня, у начальника ГУ НП у Волинській області, генерала поліції третього рангу Петра Шпиги, "Чи сприятливий Луцьк для грального бізнесу?".
"Я думаю, що це питання краще вирішувати взагалі керівництву міста, керівництву області. Тому що всі потенційні інвестори  повинні мати якусь відповідну інормацію, чи сприятливий даний регіон для грального бізнесу, чи не сприятливий... Тому ніде в цивілізованих країнах, містах на офіційному рівні не впроваджується ігровий бізнес. Тому що це заважатиме людям, які відповідно тут проживають", - прокоментував Петро Шпига.

https://www.youtube.com/watch?v=X2CfUmNLjVM&t=8s
Очевидно, генерал поліції був не готовий до такого запитання журналістів на інвестиційному форумі у Луцьку, тому обмовився, нібито в жодній цивілізованій країні світу гральний бізнес не перебуває на офіційному рівні. Виходить, тільки - на неофіційному?
Він також упевнений, що інвестиційною привабливістю щодо грального бізнесу в регіоні має перейматися місцева влада.
Також журналіст повідомляє, що в Луцьку процвітає гральний бізнес, а нещодавно з цієї тематики робили сюжети. Викликали поліцію на місце, де люди у приміщенні під виглядом "Спортлото" грали в азартні ігри. Проте, наскільки відомо, як повідомляють журналісти, ці заклади й надалі ведуть свою діяльність.
Факт того, що у місті функціонує незаконний гральний бізнес, фактично і підтверджує начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига. Однак, як розповідає генерал поліції, у боротьбі з "тіньовим" бізнесом потрібні чималі зусилля та час, аби притягнути людей до відповідальності. Тому, мовляв, це справа - не з легких.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити