image
 |  4 7 Жовтня 2018 | 13:41

Активіста «Автомайдану» розстріляли впритул (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора вночі близько 23.00 год в Одесі на вул. Комарова на Люстдорфській дорозі біля автозаправки "Сокар" невідомі впритул розстріляли машину активіста з "Автомайдан Одеса". Зловмисники втекли. Чоловіка з пораненнями доставили в лікарню.
Повідомлення про стрілянину оприлюднили на сайті ГУ НП в Одеській області. В самому "Автомайдані" цю інформацію також підтвердили.
За словами поліції, на світлофорі біля автозаправки до автомобіля "Додж" під'їхав білий "Фольксваген". З нього вийшли невідомі, здійснили декілька пострілів із помпової рушниці у активіста "Автомайдану", який сидів за кермом.
"Одну особу поранено та доставлено до лікарні. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група та кінологи з собаками. В місті введено оперативний план "Сирена", - сказали в поліції.
Правоохоронці повідомили, що вже володіють інформацією про осіб, які вчинили стрілянину. Наразі вживаються заходи по їх затриманню.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП на Волині: загинули водій та пасажир


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити