image
 |  0 7 Жовтня 2018 | 14:21

Поліцейський розбив стілець об голову затриманого (ВІДЕО)

У Харкові викрили чотирьох поліцейських, яких підозрюють в знущаннях над затриманими та вимаганні хабарів. Їм зокрема інкримінують перевищення службових повноважень, яке супроводжувалося насильством.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.
У липні цього року поліцейські несли службу на станції метро "Південний вокзал". Патрульні побачили чоловіка, який, похитуючись, виходив з метро. Вони підійшли до нього і почали пред'являти претензії, що він нетверезий. Чоловік намагався пояснити, що повертається з роботи додому і випив пляшку пива. Його силоміць затягли до поліцейської кімнати. Один з підозрюваних збив потерпілого з ніг, від чого той втратив свідомість. Коли чоловік прийшов до тями, інший патрульний кілька разів вдарив його в голову.
Іншому доставленому до поліцейської кімнати підозрювані розбили об голову стілець, били ногами та руками по тілу та голові. Відео нападу прокуратура виклала у мережу.

"Використовують класичну схему хороший-поганий, - коментує один з користувачів youtube. - Поганий б'є і йде, хороший розводить на "відкупись і швидше вали звідси". Роки йдуть, і нічого не змінюється. Ця схема використовувалася завжди. Ви думаете, товастий там найгірший? А ось і ні. Зазвичай найбільша гнида той, хто грає доброго. Мій друг не захотів у 2000-х стати поганим поліцейським, так ледве звільнився. Його пресували свої ж. Потім його напарник, який був спецом по ролі поганого, став заступником Шевченківського РОВС у Києві".

Також двічі задокументовано отримання хабарів. У першому випадку йшлося про тисячу гривень, у другому – тисячу гривень та три тисячі російських рублів. Гроші вимагали в приїжджих жінок. Одну запевнили, що не має права носити з собою документи матері. Лякали, що накладуть штраф або припинять виплачувати пенсію. Та на колінах благала "вирішити питання".
Трьох підозруваних утримують під вартою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити