image
 |  4 7 Жовтня 2018 | 12:15

Що їсти на сніданок, щоб швидко схуднути

На сніданок ми повинні споживати від 25 до 35 % калорій, які спалюються протягом дня. Це означає, що збалансований сніданок повинен містити від 400 до 450 калорій з 2000.
Дослідження, проведене вченими в Університеті Міссурі показало, що сніданок підвищує гормон ґрелін. Він також підвищує рівень хімічних речовин у мозку, пов'язаних з апетитом.
Збалансований сніданок може допомогти досягнути ідеальної ваги. Він повинен містити необхідні поживні речовини і бути в адекватних порціях.
Що треба їсти на сніданок, щоб втратити вагу
Хороший сніданок для схуднення повинен містити:
Від 10 до 15 г жиру
25 г клітковини
від 13 до 20 г білка
Фахівці рекомендують додавати вітаміни, мінерали та специфічні вуглеводи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як очистити організм від шлаків


Вівсяна каша
Вживання вівсяної каші – це чудовий вибір, щоб подбати про свою фігуру, під час споживання збалансованого сніданку.
Це означає, що вівсянка – з низьким вмістом калорій. Вона забезпечує великою кількістю вітамінів групи В, мінералами та ненасиченими жирами. Вони водночас забезпечують організм важливою кількістю енергії. Це врівноважує фізичні та психічні зусилля, які необхідні протягом усього дня.
Вівсяна каша складається з 25% білків. Крім того, вона містить волокно, яке називається бета-глюкан, що знижує рівень холестерину і задовольняє відчуття голоду. Також він контролює рівень цукру в крові. Працює як очищувач для виділення токсинів, що містяться в кишківнику і видаляє жир з артерій.
Яйця
Яйця – це універсальний продукт. Їхній склад (багато вітамінів, мінералів і білку) забезпечує високий рівень енергії в організмі. Водночас вони регулюють апетит протягом дня і зменшують відчуття голоду.
Крім того, яйця є основою, коли йдеться про збалансовану дієту. Вони допомагають організму зберігати м'язову масу під час втрати ваги.
Цей продукт містить поживну речовину, яка називається холіном, що стимулює діяльність мозку і покращує серцево-судинну функцію. Справді, дослідження в Університеті Східної Фінляндії класифікує яйця як один з продуктів, що покращує пам'ять та запобігає хворобі Альцгеймера.
Кава
Кава пропонує декілька переваг функції мозку, якщо її споживати в перші години дня. Найважливіший аспект полягає в тому, що вона покращує нашу пам'ять, настрій та здатність зосереджуватися. Також містить велику кількість кофеїну. Через що є ключовим компонентом для втрати ваги, оскільки стимулює функції нервової системи, а тому - виведення жирових тканин.
Зелений чай
Це напій з низьким вмістом калорій, що робить його ідеальним для сніданку. Він особливо корисний через вміст антиоксидантного епігалолтатехіну галлату. Це допомагає захистити серце, прискорює метаболізм і спалює жир. Люди, які п'ють принаймні 2 склянки зеленого чаю в день, мають менше жиру в організмі та меншу талію.
Сухофрукти
Сушені фрукти – це антиоксидант, що містить мінерали, здоровий жир, білок та клітковину. Завдяки цьому вони здатні контролювати рівень холестерину в крові та допомагають забезпечувати енергію організму.
Також вони задовольняють голод. Тим не менш, цей продукт висококалорійний. Тому його слід споживати помірно, від 15 до 20 г на день.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити