image
 |  5 8 Жовтня 2018 | 08:25

Лучан запрошують до зоопарку на свято гарбуза з цікавою та насиченою програмою

Лучан запрошують відсвяткувати День гарбуза у зоопарку.
Днина обіцяє бути погожою, а настрій вимагає позитивних новин. Тому одна з таких - від нас, - пишуть на сторінці Луцького зоопарку.
"Ми знову скликаємо на гостину. 21 жовтня на 12.00 на території КП "Луцький зоопарк" відбудеться свято гарбуза. Програма - як завжди - насичена і цікава: квести, майстер-класи, показові годівлі та частування гарбузовою кашею. І - теж як завжди - безліч нових сюрпризів від організаторів та учасників дійства. Тож негайно робіть позначки у календарі, аби не забути прийти у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста. Причому 21 жовтня може бути черговим візитом. Бо попереду ще чимало чудових осінніх днів, які, без сумніву, варто провести саме у Луцькому зоопарку: відвідати давніх улюбленців та помилуватися тими, хто поповнив нашу колекцію. А ще - насолодитися барвами осені у різноманітті рослинного світу, що створювали спільно природа і наші працівники. 
Наразі (до переведення годинників) працюємо з 10.00 до 18.00, без свят та вихідних. Вартість квитків - 50 гривень дорослий і 30 дитячий. Є знижки для студентів і пенсіонерів (за наявності посвідчення) та можливість провести екскурсію для організованих груп (за умови попереднього запису)
Отож - до зустрічі. Чекаємо щодня усіх і кожного!" - йдеться у дописі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі під Луцьком встановлять пам’ятник Тарасу Шевченку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити