image
 |  0 8 Жовтня 2018 | 06:30

На яких дорогах Волині працюватиме відеофіксація?

Лише на двох волинських дорогах працюватимуть пристрої вимірювання швидкості TruCam.
Про це й Фейсбуці повідомила Патрульна поліція України.
Як відомо, з 8 жовтня 2018 року в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення патрульні поліцейські почнуть використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів – пристрої вимірювання швидкості TruCam.
«Патрульна поліція використовуватиме TruCam лише із розміщенням дорожніх знаків, що повідомляють про фото- відеофіксацію порушень, на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності унаслідок перевищення швидкості.
У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебуватимуть службові транспортні засоби з увімкненими маячками синього кольору.
Протягом першого тижня патрульна поліція використовуватиме TruCam у пілотному режимі для профілактики, щоб учасники дорожнього руху звикли до нововведення.
Для запобігання зловживанням та корупційним ризикам пристрій TruCam містить алгоритм шифрування AES, що робить неможливим втручання в роботу системи та будь-яке корегування даних».

Також служба моніторингу Департаменту патрульної поліції буде контролювати кількість складених адміністративних матеріалів та кількість збережених відео.
Щодо Волині, то ці пристрої будуть фіксувати швидкість на двох дорогах: Устилуг-Луцьк-Рівне та Київ-Ковель-Ягодин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моторошна аварія забрала життя двох волинян-студентів

 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити