image
 |  2 8 Жовтня 2018 | 12:45

Поліція розслідує загибель офіцера у військовій частині під Києвом

Поліція розслідує як умисне вбивство загибель лейтенанта у військовій частині міста Бровари на Київщині.
Про це повідомляє в понеділок у Facebook речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко.
За його даними 6 жовтня о 21:40 на території військового містечка у Броварах Київської області в боксі автомобільного парку, який не використовується, виявили повішаним тіло лейтенанта ЗСУ 1996 р.н.
Попередньо правоохоронці встановили, що наказом командира військової частини, загиблий був призначений у добовий наряд.
Зранку 6 жовтня вказаний військовослужбовець не з’явився на розвід добового наряду, у зв’язку з чим командування військової частини організувало розшукові заходи.
На місці події крім працівників військової прокуратури Дарницького гарнізону працювала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції ГУ Нацполіції в місті Києві та група оперативного реагування Центрального управління Військової служби правопорядку.
Під час огляду тіла військовослужбовця судово-медичний експерт попередньо встановив, що смерть настала внаслідок механічної асфіксії. Передсмертної записки не виявлено не було.
Тіло загиблого доставили до бюро судово-медичної експертизи Києва.
"За фактом загибелі офіцера слідчим Деснянського управління поліції ГУ НП в місті Києві до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 КК "Умисне вбивство", – йдеться в повідомленні ГПУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відпочинку в столичному кафе майор ЗСУ влаштував стрілянину

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити