image
 |  2 8 Жовтня 2018 | 11:53

У Луцькому районі з подвір'я чоловіка викрали авто

Співробітники Луцького відділу поліції оперативно встановили особу зловмисника, котрий викрав у жителя району автомобіль. Транспортний засіб вилучили. За фактом незаконного заволодіння автотранспортом слідчі розпочали кримінальне провадження.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
У суботу, 6 жовтня, до поліції надійшло повідомлення від 43-річного жителя Луцького району. Чоловік повідомив, що з його подвір’я викрали автомобіль «ІЖ».
Вжитими оперативними заходами правоохоронці встановили, що викрадення автомобіля скоїв 31-річний житель Луцького району. Транспортний засіб знайшли в одному із сіл сусіднього, Горохівського району, автомобіль вилучили.
За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті, зокрема, передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП неподалік Луцька: автівка перевернулась на дах (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити