image
 |  0 8 Жовтня 2018 | 12:32

У Володимирі-Волинському в День захисника плестимуть маскувальну сітку

Урочистою ходою та плетінням маскувальної сітки святкуватимуть День захисника України та 76-ту річницю від часу утворення УПА у Володимирі-Волинському.
Про це інформує сайт міськради.
14 жовтня 2018 року міську громаду запрошують вшанувати пам’ять всіх загиблих воїнів УПА  до пам’ятника, що на розі вулиць Ковельської та Генерала Шухевича, опісля громадськість, духовенство, ветерани та воїни АТО (ООС) пройдуть урочистою ходою по вулиці Ковельській до площі Героїв, де відбудеться освячення нових дощок загиблим учасникам в ході проведення АТО (ООС).
Далі біля культурно-мистецького центру на всіх містян чекає розважальна програма “Козацькі забави”, творчі виступи артистів, патріотичні флеш-моби від учнів міських шкіл, показові виступи батальйону Територіальної оборони ( м. Луцьк).
Всі охочі зможуть скуштувати армійського частування на польовій кухні, а найвідважніші  – побувати у салоні бойової військової техніки та подивитись на справжню зброю.
Також під час відзначення Дня захисника можна буде долучитись і до хорошої та корисної справи – власноручно плести маскувальну сітку, яку передадуть бійцям на Схід.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заради підняття тарифів на тепло у Володимирі-Волинському скликали позачерговий виконком

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити