image
 |  0 9 Жовтня 2018 | 15:15

«Марш рівності» перевіряє готовність волинян протидіяти російській ЛГБТ-агресії, - Максим Новицький

Ми постійно відслідковуємо по всій Україні, де відбувається пропаганда або ж загроза національній безпеці від проросійських сил, які намагаються дестабілізувати ситуації в українських містах.
Про це в коментарі «ВолиньUA» повідомив керівник ВГО «Сокіл-Волинь» Максим Новицький.
Нагадаємо, що в соціальній мережі Інстаграм появилась інформація про те, що у Луцьку ЛГБТ-активісти планують провести черговий «Марш рівності».
«Всі прекрасно розуміють, що українське суспільство не сприймає агресивно психологічно сексуальних збочень або інших психічних розладів окремих осіб», - каже Максим Новицький.

Він наголошує, що ЛГБТ-спільноти є агресивно налаштовані до традиційних цінностей українського суспільства, а також заперечують війну на сході України, називаючи це громадянським конфліктом. Зокрема про це неодноразово заявляли організатори та лідери ЛГБТ-спільнот, - розповідає керівник Волинського «Соколу».
ЛГБТ-спільноти викидають інформацію в соціальні мережі, активно долучаються до коментування та поширення інформації про захід.
«Інформація щодо проведення «Маршу рівності», або ж агресивного нав’язування сексуальних збочень ЛГБТ активістами та лівими популістами системно вкидається в маси. Зокрема, на Волині такі випадки відбувались уже декілька разів. Плануючи свої заходи медійно, у такий спосіб їх організатори аналізують реакцію на них місцевого населення, яке сповідує традиційні сімейні цінності», - зазначає Новицький.

Відповідно, вперше така інформація була розміщена в соціальній мережі з короткою інформацією, що це відбудеться восени. Вдруге інформація з`явилась із конкретним часом проведення.
«Націоналісти реагують на таку інформацію. Відповідно, що вони готові з гідністю зустріти «сили темряви». Спільними зусиллями разом із громадськими та політичними організаціями. І стати на стороні збереження добра та спокою рідного краю. Ми вважаємо, що не є прийнятним у час війни проводити лівими популістами та іншим проросійським організаціями свій шабаш. Луцьк – місто честі та вірності національним традиціям», - прокоментував таку інформацію Максим Новицький.

Сьогодні поліція та Луцька міська рада запевняє про те, що не отримували інформації про проведення «Маршу рівності», однак слід нагадати, що заявку про акцію можна подати в день її проведення, тим більше, навіть за годину до заходу. Хоча, в одному зі ЗМІ запевняють, що інформація про проведення «Маршу рівності» у Луцьку є що інше, як фейк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити