image
 |  0 9 Жовтня 2018 | 19:00

Рятувальники навідались у заклад дошкільної освіти «Чарівник»

Працівники Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області відвідали заклад дошкільної освіти № 9 «Чарівник» міста Луцька, де взяли участь в навчальному заході з правил безпеки.
 

Фахівці цивільного захисту продемонстрували маленьким чарівникам цікаву анімаційну презентацію про звіряток, яким загрожував вогонь через порушення правил пожежної безпеки. Діти уважно спостерігали за подіями на екрані, а потім вислухали розповіді про правила безпеки від рятувальників, відповідали на питання щодо пустощів з сірниками, навчились викликати службу «101» у випадку біди.
 

Працівники ДСНС вручили кожному учаснику пізнавального уроку розмальовки та пазли, виготовлені у рамках проекту міжнародної співпраці «Безпечне дитинство», що співфінансується ЄС. Ці матеріали допоможуть малюкам краще засвоїти правила безпеки в побуті, вдома та на вулиці, більше дізнатись про професію рятувальника і виховають у них поважне ставлення до здорового способу життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські рятувальники-піротехніки терміново направлені на Чернігівщину

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити