image
 |  0 9 Жовтня 2018 | 10:07

Стежити за новим порядком паркування у Луцьку будуть муніципали

Контролювати дотримання нових правил паркування у Луцьку будуть муніципали.
Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.
"Поки що ми не плануємо збільшувати кількість інспекторів, які будуть займатися наглядом за дотриманням правил паркування. Хоча можливо це доведеться зробити в майбутньому, якщо буде така потреба. Наразі вирішили, що цю функцію виконуватимуть працівники муніципальної варти. Вони якраз повернулися з всеукраїнського форуму, де вивчали нововведення. Муніципали мають планешити. Зараз вивчаємо питання під'єднання їх техінки до бази даних. З іншого боку, хочемо, щоб для водіїв не були несподіванкою нові правила. Тому будемо пояснювати людям як можна чи не можна паркуватися", - розповів Григорій Недопад.

Як відомо, 27 вересня вступив в дію Закон України "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України з реформування сфери паркування транспортних засобів". Документом передбачено, що органи місцевого самоврядування повинні впроваджувати автоматизовану систему контролю оплати паркування; вжити заходів щодо збільшення чисельності посадових осіб місцевого самоврядування для прийняття на службу в органи місцевого самоврядування інспекторів по паркуванню.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи готовий Луцьк до нововведень у сфері паркування?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити