image
 |  0 9 Жовтня 2018 | 09:54

У Нововолинську двом фірмам відмовили в ремонті шкільної їдальні

Ремонт їдальні Нововолинської ЗОШ №6 проводити не будуть - двом фірмам, які взяли участь у тендері відмовлено. 
Про це інформує «ВолиньUA».
У системі «Прозорро» зазначено, що на капітальний ремонт приміщення їдальні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Нововолинської міської ради планувалося витратити 2 233 505,80 гривень.
26 вересня 2018 року відбувся аукціон. Участь у ньому взяли два учасники - Колективне підприємство "Промжитлобуд" з Володимира-Волинського та ПП "Нова Аркада".
Володимир-Волинська фірма запропонувала зробити ремонт за 2 007 848,02 грн., а  ПП "Нова Аркада" за 2 197 155,60 грн.
Втім, тендерний комітет відхилив обидві пропозиції та відмінив відкриті торги.
Так, Колективному підприємству "Промжитлобуд" відмовили через те , що їхня тендерна пропозиція не відповідає вимогам тендерної документації, мовляв самі не надали передбачені цією тендерною документацією документи.  До прикладу, в тендерній пропозиції учасника КП «Промжитлобуд» відсутня довідка в довільній формі за власноручним підписом уповноваженої особи учасника про те, що службова особа учасника, яка підписала тендерну пропозицію, до кримінальної відповідальності не притягується, не знятої чи не погашеної судимості не має та в розшуку не перебуває.
Щодо ПП "Нова Аркада", то їй відмовлено з тих самих причин – невідповідності тендерної документації. У протоколі тендерного комітету записано, що «в тендерній пропозиції учасника ПП «Нова Аркада» зазначено невідповідний номер ідентифікатору закупівлі у електронній системі «Прозорро».
Таким чином тендерний комітет, який очолює О. Лакиш, відмовив двом фірмам і ремонт у їдальні, наразі ніхто проводити не буде.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині селищна рада незаконно закупляла продукти у заклади освіти
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити