image
 |  0 9 Жовтня 2018 | 05:29

Війна за добу: 09.10.2018: 36 обстрілів, двоє поранених, знищено 5 окупантів



Упродовж минулої доби, 8 жовтня, ситуація в районі проведення операції була напруженою, проте цілком контрольованою Об'єднаними силами.
Про це повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці у Фейсбук.

Російські окупанти 36 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 12 разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.
Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Катеринівка, Степне, Троїцьке, Луганське, Травневе, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.
Позиції Об'єднаних сил у районі Кримського, Луганського, Водяного та Лебединського окупанти обстрілювали з мінометів калібру 120 мм. Вогневого впливу з мінометів 82-го калібру зазнали опорні пункти наших військ поблизу Кримського, Новотошківського, Луганського та Травневого. Захисники Широкиного були обстріляні з зенітної установки ЗУ-23-2. По оборонцях Новотошківського, Троїцького, Водяного та Лебединського крім того вівся вогонь з озброєння бойових машин піхоти.
В ході бойових дій троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.
За даними розвідки, протягом доби 5 окупантів знищено та 6 поранено.
Від початку доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил на Маріупольському напрямку в районі населених пунктів Павлопіль та Широкине з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед наших захисників немає.
Докладніше про події в районі проведення операції буде поінформовано під час щоденного брифінгу представника Об’єднаних сил.



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити