|  0 10 Жовтня 2018 | 10:04

Через вибухи на арсеналі поблизу Ічні пошкоджено 6 будівель

Національна поліція заявляє про пошкодження 6 будівель через вибухи на військовому арсеналі поблизу Ічні Чернігівської області, жертв і постраждалих немає.
Про це повідомляє прес-служба поліції у вівторок.
"Станом на 8.00 годину 10 жовтня до органів та підрозділів поліції надійшло 62 повідомлення щодо подій, пов’язаних із НП на військових складах в м. Ічня. Серед цих повідомлень – шість фактів руйнування будинків (п’ять – в м. Ічня, ще один – у Прилуцькому районі)", – сказано в повідомленні.

Як уточнив "Українській правді" речник Нацполіції Ярослав Тракало стосовно руйнувань, в Ічні виникала пожежа на зерносушильному комплексі, горів дах житлового будинку по вул. Козацька, 1, був факт пожежі на території хлібоприймального пункту, горіло домогосподарство по вул. Дрофаня, 2, вибухом було вибито вікна у приміщенні Державного казначейства та в приватному будинку селі Світанкове Прилуцького району.
Крім того, правоохоронці зареєстрували 12 фактів виявлення боєприпасів на території Ічні.
За словами Тракала, станом на ранок 10 жовтня перекрито рух на автомобільних дорогах державного значення, а вільний проїзд можливий дорогами: М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ, Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин, Н-07 Київ-Суми-Юнаківка, в обох напрямках.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити