image
 |  2 10 Жовтня 2018 | 16:45

Фронтові будні 14-ї ОМБр розбавили українськими піснями артисти з Чернігова

З надзвичайною, насиченою, патріотичною концертною програмою до військовослужбовців нашої бригади, яка в складі операції Об’єднаних Сил виконує завдання за призначенням на Луганщині, напередодні Дня Захисника України завітали артисти військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України (м.Чернігів).
Про це пише у Фейсбук 14 окрема механізована бригада, прес-служба.
Запальні і ліричні українські пісні у виконанні артистів лунали сонячного жовтневого дня в одному з прифронтових населених пунктів просто неба, зібравши не лише наших побратимів, а й місцевих жителів. Самі артисти кажуть, співають перед українськими воїнами не лише з величезною вдячністю, а й із задоволенням, намагаючись через пісню кожному з наших захисників принести частину домашнього тепла, радості та бадьорості духу.
А наші хлопці з насолодою підспівували вокалістам, з ентузіазмом дякували за кожен виступ і не оминули нагоди зробити колективне фото на згадку про гарні, пам’ятні зустріч і знайомство, і чудовий, такий відмінний від усіх інших, фронтовий день. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення волинянина, який зник в Афганістані 30 років тому, під загрозою
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити