|  0 10 Жовтня 2018 | 11:33

На Волині 15 молодиків викрали «євробляхи»

Вночі у Ратному близько 15 молодиків вкрали автомобіль на іноземній реєстрації, вилучений митниками, із митного складу.
Про це 10 жовтня під час брифінгу щодо результатів роботи митниці за 9 місяців 2018 року та завдань на наступний період повідомив в.о. начальника Волинської митниці ДФС Євгеній Шелігацький, - пише ВолиньPost.
Посадовець повідомив, що митники склали протокол порушення митних правил на громадянина Молдови, який переміщував автівку через державний кордон терміном на 1 рік.
«Нами встановлено, що він передав право керування громадянину України, та порушив терміни», - мовив Шелігацький. Тож на молдаванина склали 2 протоколи, один, зокрема, за перевищення строків, а автівку передали на митий склад у Ратному.

Йдеться про автомобіль Ауді А6 2005 року випуску. Вартість його оцінили у 120 тисяч, тож санкція статті становить 300% від недобору митних платежів – тобто понад півмільйона гривень.
«Охоронець повідомив, що близько 15 невідомих зламали замки і вкрали цей автомобіль», - додав Шелігацький. За його словами, випадком вже займаються правоохоронці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити