image
 |  5 10 Жовтня 2018 | 13:04

Начальник управління транспорту пояснив, чому на вулицях Луцька засилля приміського транспорту

Приміські маршрутки курсують Луцьком тому, що рух для них заборонений лише на кількох вулицях.
Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Володимир Степанов.
Зокрема він розповів, що обмеження на проїзд через місто приміських автобусів стосується лише кількох вулиць - проспекту Волі, Соборності, а також вулиці Винниченка і Богдана Хмельницького. На всіх інших такі обмеження не діють.
"Лише по проспекту Волі, вулиці Богдана Хмельницького, проспекту Соборності і вулиці Винниченка рух приміських автобусів заборонено. А по всіх інших рух дозволений. Поки що пропозицій щодо збільшення переліку заборонених вулиць немає. По проспекту Відродження можна їхати, тому що через нього можна потрапити на автостанцію. Щоправда, деякі маршрути курсують проспектом Соборності. Виявляється, що Волинська ОДА дала їм на це дозвіл, не спитавши думку у міської влади. Ми будемо ініціювати заміну цих дозволів", - зазначив чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Підняття цін за перевезення і жодного покращення», – лучанка про маршрутки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити