image
 |  2 10 Жовтня 2018 | 17:47

Щонайменше 9 осіб загинули внаслідок повені на Майорці

Унаслідок повені на іспанському острові Майорка загинули, за останніми даними, принаймні дев'ять осіб. Ще шестеро осіб зникли безвісти.


Про це повідомляє DW.
Щонайменше дев'ять осіб загинули в ніч на середу, 10 жовтня, внаслідок повені на іспанському острові Майорка. Доля ще принаймні шести осіб залишається невідомою, кількість зниклих безвісти може збільшитися, повідомляє агентство AFP з посиланням на місцеву владу. Серед загиблих - двоє британців.



У регіоні випало понад 220 літрів опадів на квадратний метр, повідомляє агентство dpa. Особливо постраждав схід курортного острова. Місцева влада закликала до проведення наради для координації рятувальних заходів. За її даними, рятувальники та військові підрозділи вже спрямовані до зони стихійного лиха.
"Я висловлюю солідарність та підтримку родинам та друзям жертв та всім людям, які постраждали внаслідок цих трагічних повеней", - заявив прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Половина українців готова взяти зброю і йти воювати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити