image
 |  2 11 Жовтня 2018 | 14:03

Комісія облради рекомендувала затвердити в.о. головного лікаря «Волинського обласного перинатального центру»

Комісія Волинської облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства рекомендувала затвердити в.о. головного лікаря "Волинського обласного перинатального центру" Ірину Горавську.
Про це інформує власкор "ВолиньUA".
Під час засідання комісії депутати обговорили проблеми відкриття та повноцінної роботи медичної установи. Зокрема, вони звернули увагу на необхідність вирішення комунальних питань, запуску зливної каналізації, набору медперсоналу.
"Саме відкриття центру займе рік часу. Питання не стоїть в тому аби все запустити до конкретної дати. Головне, аби все працювало ефективно і злагоджено", - зазначив начальник управління охорони здоров'я Волинської ОДА Ігор Ващенюк.

Голова постійної комісії облради Людмила Тимощук звернула увагу на проблеми з набором персоналу:
"У нас сьогодні непроста ситуація з кадрами. Особливо з середнім медичним персоналом. Не вистачає акушерок. Потрібно, щоб в установі було достатньо кадрів, але і перебору бути не повинно".

Врешті депутати рекомендували призначити Ірину Горавську в.о. обов'язки директора "Волинського обласного перинатального центру".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатолій Вітів: Народ в будь-якому випадку програє, якщо вкотре повірить солодким обіцянкам Гройсмана

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити