image
 |  0 11 Жовтня 2018 | 11:01

Повідомили, коли закінчиться ремонт тепломереж у Луцьку

У Луцьку мешканці будинку на вулиці Федорова вже три місяці не мають гарячої води. Без гарячого водопостачання залишилися й мешканці вулиць Кравчука, Гордіюк, Конякіна.
Про це йшлося у четвер, 11 жовтня, під час засідання комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозберження, - пише ВолиньPost.
Лучанка Тамара Ярошик розповіла, що у будинку на вулиці Федорова, 6 уже 3 місяці немає гарячої води. Час від часу з кранів тепла ледь тепла вода.
Представник ДКП «Луцьктепло» повідомив, що нині реалізують проект щодо реконструкції теплових мереж спільно з ЄБРР. Один із лотів – на Гордіюк-Кравчука. Відтак, мешканці декількох вулиць, зокрема, Федорова, Кравчука, Конякіна, Гордіюк, залишилися без гарячої води, адже у підрядника виникли деякі проблеми під час робіт.
До 15 жовтня обіцяють завершити всі роботи і до 20 жовтня подати гарячу воду в оселі лучан.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькраді хочуть розглянути можливість «з’єднати» дві вулиці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити