image
 |  0 11 Жовтня 2018 | 07:15

Пожежу на території арсеналу ліквідували повністю, - Олексій Чорнобай

Пожежу на території 6-го арсеналу Збройних сил України ліквідовано в повному обсязі, повідомив на своїй сторінці в Facebook начальник Управління комунікацій та друку Міністерства оборони України, полковник Олексій Чорнобай.
Про це повідомляє Інтерфакс Україна.
"Станом на 21:00 зберігаються поодинокі вибухи на двох тліючих майданчиках з періодичністю 1-2 вибухи на годину, які не несуть загрози населеним пунктам поблизу арсеналу", - зазначив він.
Підрозділи Збройних сил спільно з ДСНС здійснюють заходи з ліквідації осередків задимлення і тління, очищають від міновибухових предметів адміністративну територію, а також територію поблизу арсеналу.
"Силами Військової служби правопорядку та Національної поліції здійснюється надійна охорона навколо технічної території арсеналу. Триває повернення особового складу в розташування військової частини. Здійснюється заходи щодо налагодження повсякденної діяльності та подальшої ліквідації наслідків надзвичайної події", - вказав О.Чернобай.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іваничах горить колишнє терапевтичне відділення центральної райлікарні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити