image
 |  0 12 Жовтня 2018 | 12:44

На Волині почали з’являтися нелегали з Африки та Азії

У Волинській області спостерігається поступове зростання кількості нелегальних мігрантів з країн Африки та Азії.
Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив головний спеціаліст сектору запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворенню Управління Державної міграційної служби Волинської області Дмитро Кропива.
Посадовець розповів, що кількість нелегалів на Волині зростає.
«Минулого року ми затримали 175 нелегалів. Цього року поки що 93. Але ця цифра неповна і має зрости. До пунктів тимчасового перебування поміщено 21 особу. 15 мігрантів-нелегалів повернули назад в країни походження. Зараз в пункті тимчасового перебування є 8 нелегальних мігрантів», - зазначив він.

Також Дмитро Кропива повідомив, що нещодавно затримані чотири вихідці з Пакистану хотіли потрапити у Європу через Україну. Щодо сомалійців, то вони подали документи на статус біженців. Зараз вони чекають, чи продовжать їм довідки на право перебування в Україні.
«Основна частина нелегалів на Волині – з Узбекистану, Азербайджану, Білорусі. Але вже з’являються нелегали з країн Африки та Азії», - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили скільки іноземців перебуває на обліку на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити