image
 |  4 12 Жовтня 2018 | 06:14

Як побороти лінь? - поради від професійної велогонщиці з Луцька Яни Беломоіної

Холод, похмура погода і зменшення тривалості світлового дня нікому з нас не додають ентузіазму та бадьорості. Тому, якщо тобі замість роботи і тренувань, хочеться просто натягнути на себе ковдру і довше поспати, - знай, що це відчувають навіть професійні спортсмени.
Лучанка Яна Беломоіна ділиться власними лайфхаками боротьби з лінню, - на сайті Redbull.
Чемпіонка Європи з маунтінбайку крос-кантрі 2017 року, чотириразова призерка Чемпіонатів світу, багаторазова переможниця етапів Кубка світу. У світовому рейтингу з крос-кантрі Беломоіна посідає друге місце.



Пам'ятати про цілі






"Мені, як і кожній людині, іноді не хочеться чогось робити, тимчасово зникає бажання, опускаються руки, але це минає швидко. Я просто кажу собі: "здатися, відступити – не сьогодні", – ділиться Яна Беломоіна. 





Велосипедистка каже, що найкраще боротися з лінню допомагає прагнення досягти висот і усвідомлення своєї цілі. До того ж, подолання ліні та труднощів допомагають нам зрозуміти, наскільки сильно ми прагнемо до чогось у житті та чи готові за це боротися.





"Я маю ціль і шалене бажання досягти більшого в цьому житті", - Яна Беломоіна.





Ще одним лайфхаком, що допомагає боротися з лінню і встигати більше є ранній підйом. Але найголовніше – любити свою справу.



"Я просто люблю те, чим займаюся, насолоджуюся кожним днем, і це надає сили робити краще та досягати більшого", – каже Яна.



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити