image
 |  0 13 Жовтня 2018 | 18:21

Бійця 14-ї ОМБр запросили на урок Мужності у Володимир-Волинське ВПУ

Напередодні Дня захисника України нашого побратима молодшого лейтенанта Степана Шостакевича запросили на урок Мужності у Володимир-Волинське вище професійне училище. У 1999 році Степан Вікторович закінчив цей навчальний заклад, тому з надзвичайною приємністю завітав до рідних стін училища.
Про це пише у Фейсбук 14 окрема механізована бригада, прес-служба.
Студенти та викладачі вшанували пам’ять загиблих воїнів. Серед випускників цього навчального закладу немало тих, які віддали своє життя за Україну і про подвиг яких видана книга.
Степан Шостакевич розказав присутнім на уроці студентам про історію 14 окремої механізованої бригади, про її бойовий шлях, про воїнів частини, які мужньо воюють на сході України. Також студенти переглянули документальний фільм «14 омбр – народжена та загартована в боях».

На завершення зустрічі Степан Вікторович побажав сьогоднішнім студентам, а в майбутньому – захисникам України, вирости гідними синами української землі.




ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові прощались із захисником, що загинув на Сході

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити