image
 |  0 13 Жовтня 2018 | 19:20

На Волині відремонтують ще одну дорогу


Розпочались підготовчі роботи для проведення ремонту дороги на відрізку в с. Гірники від траси М-19 в напрямку с. Броди. Договір підписано Департаментом інфраструктури та туризму Волинської ОДА та ПРАТ «Ковельське ШБУ - 63»



Розпорядженням голови облдержадміністрації від 14.08.2018 року №534 затверджений перелік об’єктів, фінансування яких у 2018 році буде здійснюватись за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, капітальний та поточний середній ремонт і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, передбаченої для обласного бюджету, серед яких поточний середній ремонт автомобільної дороги О 031273 КПП «Самари» - Язавні – Теребовичі – Підлужне – Гірники - /М-19/ - Жиричі – Тур –КПП «Тур» на відрізку Гірники – Броди.
Передбачений обсяг фінансування становить – 12450 тис. грн. Замовником робіт визначено департамент інфраструктури та туризму облдержадміністрації. За результатами тендерних процедур департаментом інфраструктури та туризму облдержадміністрації 21.09.2018 року укладено угоду на виконання робіт із ПрАТ «Ковельське ШБУ – 63».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко бездіє, а люди чекають: більше місяця учні не відвідують школу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити