image
 |  4 13 Жовтня 2018 | 20:23

У Волинській бригаді – військове весілля неподалік передової (ФОТО)

Напередодні Дня Захисника України у нас – ще одна урочиста подія! Побралися наші медики – молодший сержант Ігор Моторко та солдат Ангеліна Рубашкіна!
Про це написали у прес-центрі 14-ї ОМБр на своїй сторінці у мережі Фейсбук.
«Молодята зізнаються, хотіли побратися на сам День Захисника України, 14 жовтня. Втім, вийшло трохи раніше. Та від цього свято не стало менш радісним, а щасливі молоді не менше світилися від щастя…» - йдеться в дописі.


За інформацією прес-служби, Ігор – водій медичної роти, на його рахунку десятки врятованих життів побратимів, яких вчасно, нерідко ризикуючи собою, вивозив із поля бою і доправляв у шпиталь. Ангеліна, ставши до лав Збройних Сил України рік тому, 20-річною, каже, жодного разу не пошкодувала про своє рішення. І наречена, і наречений мають чіткий намір продовжувати служби в українському війську. От тільки відгуляють удома в Ігоря, на Рівненщині, гучне весілля, заплановане на найближчий час. А ще, зізнаються молоді, зустрічаються вони відносно недовго.


- Приїхав, дивлюся – у нас в колективі нова дівчинка. Красива... – пригадує історію знайомства Ігор. – Поступово зав’язалися стосунки, і от, після трьох місяців ми з Ангеліною прийняли спільне рішення побратися. Хтось може сказати – поспішаємо… Але як і кожен із військових, тут, на передовій, я не знаю, що зі мною буде завтра… Тому, треба поспішати жити і любити! Тим паче, що моя Ангеліна – найкраща, найкрасивіша, найхазяйновитіша, найдобріша. Кохаю її шалено!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькому соборі молились за українських воїнів (ФОТО)
- Ігор сподобався з першого погляду – зізнається наречена. – А далі все відбувалося крок за кроком, і якось саме по собі. Напевно, так мало статися. Просто Ігор – мій суджений. Дуже його кохаю і страшенно переживаю щоразу, коли він мчить… робити свою роботу. Але розумію, що по-іншому бути не може, бо Ігор надзвичайно відданий свої справі і своїм побратимам. Зараз?.. Зараз я просто щаслива, - сором’язливо каже Ангеліна.


Як і на справжньому весіллі, були квіти, обручки, щирі вітання від найближчих друзів і побратимів, щасливі посмішки, і перший поцілунок молодих у якості подружжя. А от без весільного бенкету обійшлося, бо одразу після церемонії одруження молодята повернулися до виконання своїх службових обов’язків. Зате були цукерки,багато цукерок, а решту, ми впевнені, молоде подружжя надолужить.

Гірко молодим! І солодкого вам сімейного життя!


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити