image
 |  2 14 Жовтня 2018 | 16:45

Поблизу Києво-Печерської лаври поліція заарештувала підозрілих молодиків

У Києві поблизу Києво-Печерської лаври в неділю, 14 жовтня, поліція оточила і затримала десятки чоловіків.
Про це пише zaxid.net
За інформацією «Громадського ТБ», поліцейські спецпризначенці оточили 20-30 молодиків, тоді як агенція РБК-Україна з посиланням на джерела в поліції повідомила про 122 затриманих.
З повідомлень ЗМІ відомо, що група чоловіків спортивної зовнішності зранку з'явилась на території монастиря і створювала штовханину біля Успенського собору. На чоловіків поскаржилися відвідувачі лаври. Поліція посадила затриманих в автобуси і невеликими групами відвезла від лаври. Затримані не чинили опору, а деякі з них повідомили, що вони семінаристи.
Групу з 66 людей відправили в районні відділення поліції, де в них перевірять документи і відправлять додому. Інших перед входом в лавру заблокували бійці полку поліції особливого призначення.
При цьому ситуація біля лаври спокійна, охочі відвідати монастирський комплекс проходять повз поліцію та заходять усередину.
До слова, раніше Служба безпеки України попереджала про намір російських спецслужб посіяти в Україні релігійну ворожнечу на тлі надання православній церкві в Україні автокефалії.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівецькій області з гвинтівки застрелилася 13-річна дитина

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити