image
 |  0 15 Жовтня 2018 | 06:48

Рівненський патрульний поділився спогадами про участь в АТО

“Ми спали просто неба, снідали соняхами й не знали, чим закінчиться сьогоднішній день”, – рівненський патрульний Микола Денисюк про свою участь в АТО.
Про це пише у Фейсбук Патрульна поліція України.
Як і майже усі учасники АТО, Микола не любить згадувати події кількарічної давнини. На його службу припали найтрагічніші події серпня 2014 року – Волноваха, Іловайськ.
Трагічна історія так званого Іловайського котла досі залишається не розслідуваною. З розстріляної колони 51-ї окремої механізованої бригади в понад 150 військових, тоді вижило лише кілька десятків. Сам Микола три дні вважався зниклим безвісти. Те, що залишився живим, досі вважає чудом. Голос його починає тремтіти, коли воїн розказує про 26 серпня – тоді українські війська зазнали втрат.

“Мені досі сняться гаубиці, товариші, які загинули, і теплий хліб, який винесла нам поїсти бабуся з Новокатеринівки біля Іловайська. Його смак я не забуду ніколи…”, – пригадує чоловік.
Микола Денисюк й досі не розказав батькам, де він був і що бачив, бо понад усе цінує спокій своїх рідних. У патрульну поліцію він прийшов за покликом серця – захищати спокій рівнян та порядок на вулицях.
“Я люблю свою роботу. Будь-яку роботу треба любити й робити. Я щаслива людина. У мене все є”, – каже патрульний поліцейський.
Низький уклін усім нашим захисникам! Ми перед вами в неоплатному боргу.
Дякуємо, що ви є.
Слава Україні!
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни повезли передачу бійцям на Схід

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити