image
 |  2 15 Жовтня 2018 | 16:46

Сьогодні в Україні стартує опалювальний сезон

Місцева влада може оголосити про початок опалювального сезону відповідно до погодних умов Уряд прийняв рішення про початок опалювального сезону з 15 жовтня, але місцева влада може оголосити про початок відповідно до погодних умов.
Про це повідомляє Главком
Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання уряду. Нагадаємо, 3 жовтня уряд прийняв рішення про початок опалювального сезону календарно з 15 жовтня. Водночас Гройсман додав, що кожен орган місцевого самоврядування має право індивідуально визначити, коли саме почати опалювальний сезон з огляду на погодні умови. За його словами, це буде тестом для місцевої влади «на розуміння потреб і проблем людей». Нагадаємо, у Вінниці підключили до теплопостачання вже 25% шкіл, дитячих садків та лікарень.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петиція проти підвищення вартості проїзду в луцьких маршрутках протягом 3 днів зібрала рекордну кількість голосів
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити