image
 |  5 16 Жовтня 2018 | 19:01

Розповіли, чому українці купують онлайн

З кожним днем інтернет все більше і більше проникає в наше життя. По всьому світу люди спілкуються, знайомляться, ведуть бізнес і здійснюють покупки через інтернет і соціальні мережі. Чому українці обирають онлайн-покупки вирішили з'ясувати PrizeMe.
Одні люди відвідують інтернет-магазини в сподіванні знайти там товар, який рідко зустрінеш в офлайні. Деякі купують через інтернет, бо впевнені, що так дешевше. А є й ті, хто просто годинами сидить перед екраном і мріє про певний товар, про те, як він буде виглядати в будинку або в гардеробі. Але є й інші причини популярності онлайн-шопінгу, про які нам розповіли експерти PrizeMe.

  1. Можливість здійснювати покупки по всьому світу. З появою інтернету покупці стали більш обізнані в тому, який товар і де краще купувати, де його виробляють якісніше і продають дешевше. Купуючи імпортний товар офлайн, клієнт, без сумнівів, буде за нього переплачувати. Тому всі й переходять на онлайн-покупки. Таким чином купити можна що завгодно і де завгодно, не виходячи з дому.

  2. Можливість брати участь в різних маркетингових акціях. Будь-яка покупка онлайн залишає ваш слід в інтернеті. Ваші переваги, інтереси і очікування. Це не погано, і навіть добре - компанії напевно знають, які акції і знижки вам запропонувати. Та й сам онлайн-формат дозволяє влаштовувати більш різноманітні акції та розіграші, що, без сумнівів, викликає прихильність до себе клієнта.

  3. Комфортність. Зібратися, доїхати до магазину, поспілкуватися з менеджером магазину, вибрати товар, оплатити його, стоячи в черзі на касі, назад їхати додому - вже втомилися, просто читаючи цей перелік дій, чи не так? Адже кожному з нас зручніше купити, наприклад, шафу, сидячи вдома в затишному кріслі і попиваючи чай, ніж витратити вихідні на походи по магазинах.

  4. Економія часу, нервів і сил. Ця причина тісно переплітається з попередньою. Купуючи через інтернет, вам не потрібно витрачати гроші і час на проїзд, час і сили на те, щоб довезти покупки до будинку. Ви просто платите фіксовану суму за доставку, а кур'єр приносить товар до ваших дверей.


Як з'ясувалося, найчастіше онлайн-шопінг вибирають жінки. Вони купують косметику, одяг і побутові дрібниці. Чоловіки ж, як правило, обирають різноманітні подарунки та рідкісні вироби. Що б ви не вибрали, головне, щоб це було максимально зручно і вигідно.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити