image
 |  2 16 Жовтня 2018 | 19:31

Трагічний випадок на Волині: чоловіка затягнуло в мотоблок

В одному з сіл Волинської області чоловік з власної необережності потрапив у механізм мотоблока.
До центральної оперативної диспетчерської о 14.32 з одного із сіл надійшов виклик, у якому повідомили про те, що молодий чоловік травмований мотоблоком, - повідомили у Волинському обласному центрі екстреної допомоги та медицини катастроф, - пише ВолиньPost.
За 8 хв. лікарська бригада ЕМД прибула на місце події. Виявилося, що працюючи на власному городі, внаслідок необережності чоловік потрапив в механізм мотоблока.
Ситуацію ускладнювало те, що потерпілому закрутило ногу і медикам прийшлось викликати працівників ДСНС аби його «звільнити». Ще до приїзду рятувальників медики почали надавати допомогу важко травмованому пацієнту: наклали кровоспинні джгути, асептичні пов’язки, провели знеболення, налагодили довений доступ.
Потерпілого в важкому стані з діагнозом «Політравма. Проникаюче поранення грудної клітки. Закритий множинний перелом правої нижньої кінцівки у ділянці гомілки, коліна, нижньої ділянки стегна. Різана рана лівої ноги.» негайно транспортували в реанімаційне відділення лікарні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити