image
 |  9 17 Жовтня 2018 | 06:14

Опублікували відео та фото з місця аварії військового літака Су-26

Біля села Уланів впав військовий літак. Місцеві жителі чули гул, свист, а потім побачили кружляння літака і хмари диму в полі.

Про падіння винищувача повідомили в редакцію 20minut.ua жителі села Уланів Хмільницького району, передає Цензор.НЕТ.

"Туди наші пожежні поїхали відразу, - каже Марія Лехова. - Люди одразу почали говорити, що це впав літак-винищувач. Потім до місця, звідки було видно дим, поїхала ще одна машина рятувальників. Без сирени. За ними - поліція"
Дівчина зробила знімки, на яких видно, як цивільні люди рушили до місця падіння літака на машинах і велосипедах. Всі хотіли подивитися, що трапилося. Через кілька хвилин над селом і полем почав кружляти інший літак. Пішли розмови про пошуки пілота, який нібито катапультувався.
"Літак крутився, коли падав, - розповіли також люди, які бачили момент падіння винищувача. - Крутити його почало над селом. Пілоти відводили літак у поле".


Зявилося відео з місця аварії Су-27 на Вінничині 02
Зявилося відео з місця аварії Су-27 на Вінничині 03
Зявилося відео з місця аварії Су-27 на Вінничині 04
Зявилося відео з місця аварії Су-27 на Вінничині 05
Зявилося відео з місця аварії Су-27 на Вінничині 06
Зявилося відео з місця аварії Су-27 на Вінничині 07
Фото і відео з місця Марії Лехової.
Нагадаємо, увечері 16 жовтня у районі села Уланів Вінницької області, під час навчально-бойового польоту розбився літак Су-27УБ. У Генштабі ЗСУ повідомили, що загинули два пілоти.
Військова прокуратура Вінницького гарнізону внесла відомості в ЕРДР за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України (Порушення правил польотів або підготовки до них).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінничині розбився український літак Су-27: загинули 2 пілоти
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити