image
 |  0 17 Жовтня 2018 | 17:42

Помічник держсекретаря США допомагатиме подолати корупцію в Україні

Помічник держсекретаря з питань міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності Кірстен Медісон відвідає Україну і Данію, де візьме участь в заходах і дискусіях, присвячених боротьбі з корупцією.
Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на Держдепартамент.
У Київ Медісон приїде 17 жовтня. Перебуваючи в Україні, Медісон зустрінеться з офіційними особами Національного антикорупційного бюро (НАБУ) та Держприкордонслужби України, а також представниками громадянського суспільства для просування реформ у сфері юстиції, які підтримуються США.
Вона також виступить на випускній церемонії Академії патрульної поліції, створеної за участю США, повідомили в Держдепартаменті.
Після заходів в Україні помічник держсекретаря Медісон вирушить у Данію для участі в Міжнародній конференції по боротьбі з корупцією, яка пройде 22 жовтня.
«Зусилля помічника відомства спрямовані на сильні, стабільні і справедливі громадянські суспільства за кордоном, які пропонують рівні умови для бізнесу США і протистоять транснаціональній злочинності і нестабільності, які загрожують безпеці американців», – ідеться в повідомленні.
Нагадаємо, напередодні стало відомо ім’я українського корупціонера, затриманого у Франції, який купив там палац і Rolls Royce. Злочинець підробив документи про смерть, тому його довго не могли знайти.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Розповіли, хто жорстоко побив двох хлопців у Луцьку
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити