image
 |  0 17 Жовтня 2018 | 10:03

У Луцьку можуть зникнути маршрути №3 та №47

Через зростання вартості пального у Луцьку можуть припинити їздити маршрутки №3 та №47.
Про це під час засідання виконкому повідомив директор приватного акціонерного товариства “Луцьке АТП 10701" Сергій Дьомін.
"У нас працює 5 міських маршрутів, 152 працівники, з яких 104 водії. Зараз у нас не вистачає 23% водіїв. Більш енергійні водії виїжджають за кордон, оскільки там отримують не менше, ніж тисячу євро. Ми докладаємо усі зусилля, щоб зберегти належний рівень обслуговування. Про покращення мова не йде. Умови змінюються дуже динамічно. Коли був тариф 5 грн, в нього закладали ціну пального 23 гривні. Зараз ціна пального вже 30 гривень. І перевізники продовжують працювати, сподіваючись, що стане краще. Ми пробуємо покращити якість перевезень. Припинили перевезення за маршрутом №18. Ми можемо піти з маршрутів №3 та №47, якщо ситуація не покращиться. Може, взагалі підемо з ринку", - зазначив Сергій Дьомін.

Водночас члени виконкому висловили своє незадоволення тоном спілкування перевізника з міською владою.
"Ви постійно нарікаєте на тарифи. Самі вирішуєте, які маршрути мають їздити, а які ні. Це невиконання умов договору", - зауважив Ігор Муковоз.

"У Тернополі мер Надал це питання вирішив по іншому. Вони купили комунальні автобуси і забули про шантаж з боку перевізників", - додав Ігор Алексеєв.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька заблоковано рух транспорту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити