image
 |  2 17 Жовтня 2018 | 14:16

У Луцьку відбудеться прес-конференція «Геть лісову мафію!»

Завтра, 18 жовтня 2018 року, громадсько-політичні сили Волині та незалежні журналісти проведуть спільну прес-конференцію на тему: «Геть лісову мафію!»
Під час прес-конференції зокрема буде оприлюднено численні факти зловживань у лісовій галузі та наступні кроки кампанії проти так званої «лісової мафії», яка має конкретні прізвища та посади.
Учасники прес-конференції: Оксана Петрук (Центр журналістських розслідувань «Сила правди»), Марія Доманська («Громадське. Волинь»), Сергій Рижков («Самооборона Майдану»), Микола Федік (ВО «Свобода»), Павло Данильчук («Народний контроль»), Сергій Чуріков («Громадянська позиція»), Микола Собуцький («Самопоміч»), Михайло Андріюк («Правий сектор») та інші.
Читайте також: Нічні розваги, «тітушки» і стрілянина – новий «бєспрєдєл» у відомстві Кватирка
Місце проведення: Молодіжний центр Волині, вул. Градний узвіз, 5.
Початок: о 12:00 год.
Нагадаємо, що у Луцьку представники політичних партій та громадських організацій пікетували Волинське управління лісового та мисливського господарства з вимогою звільнити з посади його очільника Олександра Кватирка та виконуючого обов’язки голови Держлісагентства Володимира Бондаря.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити