image
 |  0 17 Жовтня 2018 | 10:29

У транспортній політиці Луцька присутні подвійні стандарти, - Михайло Щур

Транспортна політика луцької влади передбачає подвійні стандарти.
Про це під час засідання виконкому Луцької міськради заявив член виконкому свободівець Михайло Щур.
"Я також маю свої претензії до луцьких перевізників. Але я не розумію подвійні стандарти, які панують в Луцьку. Чому виконком погоджує маршрут №210 сполученням Луцьк - село Рованці, який проходить через центр міста? Чому у нас через все місто курсує маршрут №251 (село Підгайці - село Забороль). В цих маршрутах не працює озвучка і відсутній GPS. Хіба вони ретельно виконують умови перевезень чи не судяться з містом? Мало того, вони забирають частину пасажирів у міських перевізників. Такі підходи неприпустимі, якщо ми хочемо нормального функціонування транспортної інфраструктури. Мало того, це неминуче призводить до актуалізації питання про підняття ціни на проїзд у маршрутках", - заявив Михайло Щур.

Нагадаємо, що село Рованці (Боратинська ОТГ), як і села Підгайці та Забороль категорично відмовилися об'єднуватися з Луцьком. У свою чергу міська влада обіцяла винести за межі міста приміські маршрути, але так цього і не зробила.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька міськрада хоче підвищити вартість проїзду до 7 гривень: лучани – проти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити