image
 |  0 17 Жовтня 2018 | 16:20

В окупованій Керчі в коледжі стався вибух: підозрюють теракт

ЗМІ повідомили, що в коледжі намагалися захопити заручників.
Про це повідомляє ТСН. 
В Мережі поширилася інформація, що перед вибухом, в коледжі анексованої Керчі намагалися захопити заручників та лунали постріли.
Про це повідомляє телеграм-канал Mash.
"У керченському коледжі намагалися захопити заручників. Після цього там почалася стрілянина, потім - вибух. Така інформація зараз проходить по лінії екстрених служб", - зазначили в дописі.
Також там додали, що злочинця зафіксували камери відеоспостереження. Це хлопець 20-25 років зі зброєю та, ймовірно, вибухівкою. Він все ще може перебувати в будівлі керченського коледжу. Спецслужби шукають нападника.
Інформацію про постріли та кілька вибухів підтвердила "Ленте.ру" студентка технікуму, очевидець події.
"Була серія вибухів, близько чотирьох, протягом п'яти хвилин, на першому-другому поверхах. На першому поверсі знаходиться їдальня. Також були чутні постріли", - сказала вона.
Раніше повідомлялося, що як можлива версія вибуху в Керчі розглядається теракт.
Нагадаємо, сьогодні на території окупованого Криму, в місті Керч В окупованій Керчі стався вибух у коледжі: багато постраждалих прогримів вибух в політехнічному коледжі. Повідомляють щонайменше про 10 загиблих та 50 постраждалих.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині водій авто врізався в мопед: є постраждалі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити