image
 |  4 17 Жовтня 2018 | 19:04

Вбивці та розбійники з Волині і Закарпаття отримають довічне ув'язнення

Двох чоловіків, яких обвинувачують в умисних вбивствах, розбоях та незаконному заволодінні транспортними засобами, засудили в Ужгороді до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.
Про це пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.
Засудженими виявилися жителі міст Ужгород та Луцьк. Зазначається, що вирок ще не набув чинності, оскільки триває час на його апеляційне оскарження.

Подробиці справ, за які засудили чоловіків


2007 року у березні на Волині зловмисники задушили місцевого таксиста.  Після чого нападники забрали його автомобіль та деякі особисті речі. Загальна вартість викраденого сягнула близько 40 тис грн.
За місяць чоловіки вже в Ужгороді напали на продавця торгового павільйону та погрожуючи вогнепальною зброю забрали з собою продукти харчування.
Вже напідпитку цього ж вечора злочинці вчинили розбійний напад на мешканця одного з сіл Ужгородщини, в ході якого застрелили його. Заволодівши коштами потерпілого, обвинувачені намагались забрати і його автівку, але їх викрили та затримали правоохоронці.
Одразу ж нападникам оголосили підозру та взяли під варту.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині патрульні затримали порушника з бурштином та зброєю
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити