image
 |  4 17 Жовтня 2018 | 18:28

Ворог обстріляв мирне населення Золотого-4 мінами (ФОТО)

«Надсилати привітання» з Днем Захисника України у вигляді мін калібром 120 та 82 мм ворог почав за кілька днів до свята.
Про це пише у Фейсбук 14 окрема механізована бригада, прес-служба.
А в його переддень, надвечір 13 жовтня, коли, ймовірно, «скрєпний» сказ досяг свого піку, проросійська мерзота била вже по мирних жителях Золотого -4 – одна 120-а міна впала на узбіччя дороги, якою ходять люди, за метр від паркану житлового будинку, інша прилетіла в сарай місцевому мешканцю Валерію. Нині в його обійсті немає жодної не зрешеченої осколками будівлі, половини вікон, майже всього господарського реманенту, який коштує дуже недешево. Дивом вціліли самі господарі, тяжко поранило їхнього улюбленця 3-річну німецьку вівчарку Рифа, якого, на щастя, виходили.
-Дружина впала просто на підлогу в кухні, там і пролежала весь час, поки обстрілювали. Донька ховалася у ванній. Але й там дивом урятувалася – за два метри від неї ванну продірявило осколками… Щастя, що Риф буде жити. 3 роки тому під час сєпарського обстрілу загинув його попередник, теж німецька вівчарка…
Ще кілька мін 120-го та 82-го калібру під час суботнього обстрілу впали у лісосмузі, за кількадесят метрів від помешкань людей – так лізуть назовні сєпарські «скрєпи» і нелюдська мораль біснуватих адептів «русскава міра…» 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнес дав новий прогноз курсу гривні
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити