image
 |  0 17 Жовтня 2018 | 11:21

Завтра у Ковелі пройде Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція

18 жовтня у Ковелі відбудеться Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція «Минуле і сучасне Волині та Полісся. Ковель і Ковельщина в українській та європейській історії».  
Про це інформує сайт міськради, - передає «ВолиньUA».
Конференція присвячена 27-й річниці Незалежності України, 100-річчю Української революції та 500-річчю надання Ковелю Магдебурзького права.
«У наше місто прибудуть відомі науковці, краєзнавці з різних регіонів України. Вони презентуватимуть свої напрацювання щодо історичного минулого Волині, дослідження біографічних даних визначних постатей, які жили і творили на нашій землі.
Конференція у Ковелі, яка проходить раз у п’ять років, є однією із найбільш представницьких на теренах нашого краю. Її напрацювання поповнюють наукові та дослідницькі фонди. Це - неоціненний  матеріал для педагогів навчальних закладів, музейних працівників, людей, які цікавляться літописом Волині», - інформують організатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ТОП-30 найбільших роботодавців України

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити