image
 |  4 18 Жовтня 2018 | 10:44

Бондар намагався домовитися з журналісткою через третіх осіб

В.о. Голови  Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар намагався домовитися через третіх осіб стосовно припинення розслідування порушень у лісовій галузі.
Про це під час прес-конференції повідомила Оксана Петрук (Центр журналістських розслідувань «Сила правиди»).
«Зі мною були спроби говорити і домовлятися. Це були не лісівники. Вони переконували мене, що керівництво лісової галузі допомагає учасникам АТО, тому не потрібно їх чіпати», - розповіла Оксана Петрук.

Також вона повідомила про порушення, які відбувалися під час будівництва на території заказника «Воротнів».
Читайте також: Волинські ЗМІ ігнорують зловживання у лісовій галузі Волині
«Я мала можливість побачити як відбувалося будівництво на території державного заказника. Нас вигнали звідти, коли ми хотіли поцікавитися як ведуться роботи, і чи є дозволи на це будівництво і за які кошти воно ведеться. Чиновники не заперечували, що будівництво було з порушеннями, але казали: все ж гарно побудовано, які претензії до нас. Через рік я побачила, що на місці будівництва вже виділено земельні ділянки на правах сервітуту. Коли я побувала на місці і поцікавилася, чиї це будинки, мені сказали, що це приватна власність. До речі, ЗМІ проігнорували моє розслідування».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити