image
 |  0 18 Жовтня 2018 | 11:15

Ми докладемо максимум зусиль для звільнення Олександра Кватирка, - Микола Федік

Ми докладемо максимум зусиль для звільнення начальника управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка.
Про це під час прес-конференції заявив заступник голови Волинської «Свободи» Микола Федік.
«3 жовтня відбувся пікет управління лісового господарства з вимогою звільнення його очільників. Це було спільне рішення політичних партій, громадських активістів та журналістів. Однак, нас проігнорували, заховавшись за тітушок. Але це не означає, що ми зупинимося», - підкреслив Микола Федік.
Читайте також: Господарства Держлісгентства експортують за кордон ділову деревину під виглядом дров?
[video width="640" height="368" mp4="https://volynua.com/wp-content/uploads/2018/10/video-1539860679-1.mp4"][/video]
Також він додав, що порушення у лісовій галузі Волині тривають не один місяць. Вони носять системний характер і мають тенденцію до зростання.
Читайте також: Волинські ЗМІ ігнорують зловживання у лісовій галузі Волині
«Порушуються кримінальні справи, але всі вони успішно провалюються недієвими органами.  Ми будемо робити максимум для того, щоб Олександр Кватирко був звільнений. Ми не дозволимо перетворити Волинь у лісовий корупційний клондайк»,- наголосив Микола Федік.
Читайте також: Заказник «Воротнів» перетворюється на Межигір’я по-волинськи? 

Читайте також: Кватирко намагався домовитися з журналісткою через третіх осіб
Нагадаємо, що у ніч 26 вересня в Ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів» відбулася стрілянина. Тих, хто стріляв, супроводжували працівники державної лісової охорони, підпорядковані Волинському обласному управліню лісового та мисливського господарства. Що зумовило кількадесят осіб зійти зі своїх постів на територіях інших лісництв і вдатися до тривалої оборони так званої «Школи рибалки» на території «Молодіжного лісівничого центру», спробували дізнатися журналісти «Громадського.Волинь».
Читайте також: Британців шокує корупція довкола українського лісу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити