image
 |  0 18 Жовтня 2018 | 06:14

На Волині хочуть відкрити 9 амбулаторій

На Волині планують побудувати 9 амбулаторій.
Про це повідомляє Волинь24.
17 жовтня під головуванням Віце-прем’єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка відбулася селекторна нарада щодо стану реалізації реформи сільської медицини. У віртуальній студії філії ПАТ «Укртелеком» працювали заступники голови облдержадміністрації Валентин Цьось та Світлана Мишковець, - повідомили у відділі інформаційної політики Волинської обласної державної адміністрації.
За словами заступника голови облдержадміністрації Валентина Цьося, на Волині планують будівництво 9 амбулаторій.
Відібрано 9 земельних ділянок, з яких 5 – у об’єднаних територіальних громадах. Усі земельні ділянки розташовані на доступній відстані від наявних об’єктів соціальної інфраструктури (шкіл, дитячих садочків, медичних закладів) та адмінбудинків.
"Усі 9 проектів щодо будівництва амбулаторій мають експертний звіт. Нині вже оголошено тендер на будівництво трьох амбулаторій у селах Піща, Прилуцьке та Затурці. У найближчий час очікуємо початок тендерних процедур щодо решти шести амбулаторій у селах Піщане, Троянівка, Вишнів, Дубечне, Бірки та Прилісне", – повідомив посадовець.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Нововолинська подарував українським військовим російську бензопилу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити