image
 |  4 19 Жовтня 2018 | 10:55

Як луцькі муніципали проводили профілактику порушень ПДР серед водіїв (ФОТО)

Сьогодні у кількох десятків луцьких водіїв, мабуть, похололо всередині, коли вони побачили на лобовому склі свого авто повідомлення про те, що порушили правила паркування і вони заслужили на штраф, - пише Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.
Справа в тім, що працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради провели інформаційно-роз’яснювальний захід про те, що з 1 листопада у місті працюватимуть інспектори з паркування та просили водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху задля уникнення штрафів.
Інспектори роздавали інформаційні листівки на вулицях та поблизу «Завокзального ринку», де є паркувальні місця та встановлений паркомат.
Водії часто-густо нехтують його дією та не сплачують за паркування автомобілів.
З 1 листопада такий «трюк» не пройде і доведеться платити штраф.
За цим будуть пильно дивитися департамент муніципальної варти.
Нинішній захід Департаменту не є обов’язковим, однак він проводиться з доброї волі, задля інформування водіїв та профілактики порушень ПДР.


Нагадаємо, раніше наше видання “ВолиньUA” інформувало про те, що контролювати дотримання нових правил паркування у Луцьку будуть муніципали, - про це нам розповів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вантажна машина «пішла» під асфальт (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити