image
 |  2 19 Жовтня 2018 | 12:26

Зловмиснику, який пограбував кредитну установу у Луцьку, світить 7 років тюрми

Слідчі Луцького відділу поліції повідомили 45-річному жителю обласного центру Волині про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання до семи років позбавлення волі.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
Учора, 18 жовтня, в Луцьку зловмисник у медичній масці, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, здійснив розбійний напад на фінансову установу. Заволодівши сумою в понад 10 тис. грн., чоловік намагався втекти з місця події. Зловмисника затримали небайдужі громадяни та викликали поліцію.
Правоохоронці встановили особу правопорушника, ним виявився 45-річний місцевий мешканець. Поліція затримала зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання,  викрадені ним гроші вилучили.
«Висловлюю подяку громадянам за допомогу поліції. До слова, ми також встановили причетність затриманого громадянина до скоєння іншого розбійного нападу у вересні цього року», - зазначив Аркадій Найдич, заступник начальника Луцького відділу поліції.

Нагадаємо, вчора, 18 жовтня, у Луцьку на вулиці Сенаторки Левчанівської намагалися пограбуватли кредитну установу “ШвидкоГроші”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити