image
 |  0 20 Жовтня 2018 | 11:24

На Київщині автобус зіткнувся з вантажівкою: загинула актриса «Дизель шоу»

У суботу вранці внаслідок зіткнення автобусу та вантажівки на Київщині загинула пасажир автобуса та ще четверо отримали поранення.
Як повідомляє прес-служба обласної поліції, зіткнення автобусу "Неоплан" та вантажівки сталося о 5:55 на 28 км автотраси Київ-Чоп біля села Мила.

За попередніми даними, водій автобуса "Неоплан" не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем "МАЗ".
"В автобусі перебувало 14 пасажирів. Одна жінка загинула. Тіло її направлено до моргу. Ще четверо пасажирів автобусу отримали травми різного ступеню тяжкості. Їх доправлено до лікарні", - повідомили в поліції.

На місці працює слідчо-оперативна група, працівники слідчого управління поліції Київщини, медики.
Водій автобусу затриманий у порядку ст. 208 КПК України.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Разом з тим, dtp.kiev.ua повідомляє, що в результаті ДТП загинула актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська, ще 4 акторів отримали важкі травми.

Пізніше на сторінці "Дизель шоу" в Facebook з'явилося повідомлення, що актриса Марина Поплавська загинула в результаті ДТП по дорозі зі Львова до Києва.

"Яна Глущенко і Єгор Крутоголов госпіталізовані без загроз для життя", - додали на сторінці шоу.

"Дизель шоу" – гумористичне телешоу "Дизель Студії", що виходить в ефір з 2015 року на українському телеканалі "ICTV".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити