image
 |  0 20 Жовтня 2018 | 06:53

У Рожищенському районі палають торфовища (ФОТО)

Пожежа на торф’яному полі – чи не найстрашніша надзвичайна ситуація. Прикро, та в цьому вже встигли переконатися жителі нашого району.
Про це йдеться на офіційному сайті Рожищенської райдержадміністрації.
Поблизу села Берегове рятувальники продовжують ліквідовувати пожежу на торфовищі. Площа загорання становить близько 3 гектарів.
Для боротьби з вогнем задіяли дві одиниці спецтехніки та вісім працівників особового складу ДПРЧ-3 м. Рожище і Навізької місцевої пожежної охорони.
Райдержадміністрацією з територіального матеріального резерву оперативно виділено паливно-мастильні матеріали для ліквідації загорання торфовищ, а саме 250 літрів бензину.
«Шановні жителі району! В умовах сухої спекотної погоди навіть найменша іскра може призвести до великої пожежі в екосистемах та завдати непоправної шкоди лісовим масивам чи знищити житлові будинки. Будьте обережними при поводженні з вогнем, не розводьте багаття на торф’яниках та в лісах. Будьте обачні!», - йдеться у повідомленні.



 


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити