image
 |  9 20 Жовтня 2018 | 15:15

Волинські волонтери відвідали батальйон, що воює під чорно-червоним стягом

Волинські волонтери «Легіону Свободи» відвідали батальйон, що воює під чорно-червоним стягом.
Про це у себе на сторінці в мережі Фейсбук пише перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.
Волонтери побували в гостях у батальйону оперативного призначення резервістів імені Героя України генерала Сергія Кульчицького та завезли бійцям гостинці від волинян.
«Волинський «Легіон Свободи» - в гостях у батальйону оперативного призначення резервістів імені Героя України генерала Сергія Кульчицького. Спільно з побратимами з Луцької і Маневицької «Свободи» та депутатом обласної ради від Ковельщини, головою Ковельської районної організації ВО «Свобода» Юрком Поліщуком завезли бійцям волонтерські гостинці від волинян. У тому числі - від Люблинецької та Берестечківської громад, які відповідно очолюють свободівки Наталія Сіховська та Валентина Залевська. Приємно було поспілкуватись із бійцями добробату та його бойовими командирами, які воюють за Україну під чорно-червоними стягами нашої боротьби і мають надзвичайно високий бойовий дух. За такими - майбутня Українська перемога, майбутнє держави!», - пише перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.






Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити