|  4 21 Жовтня 2018 | 12:40

«Луцьктепло» не виконує обіцянок: лучани досі без гарячої води

У Луцьку мешканцям декількох будинків по вулиці Гулака-Артемовського протягом трьох тижнів призупинено гаряче водопостачання.
У редакцію «ВолиньUA» звернулись мешканці вулиці Гулака-Артемовського зі скаргами на те, що вже третій тиждень у їх оселях відсутнє постачання гарячої води.
"Це неподобство. Буквально тиждень назад дзвонила у "Луцьктепло", мені повідомили, що у п'ятницю (12 жовтня) будуть проводити випробування нових тепломереж і скоріш за все тепла вода буде уже на вихідних (13-14 жовтня). Але ж ні, згодом з'явилась інформація, що ділянку мережі планують запустити 18–19 жовтня. Знову ж таки, сьогодні 21 жовтня, а гарячої води в кранах немає і коли її чекати ніхто не може сказати. І чи взагалі можна вірити цим словам після обіцяного, тепер я уже сумніваюсь. Не розумію, як підрядники не можуть спланувати роботу так, щоб хоча б орієнтовно повідомити людям, коли закінчиться ремонт тепломережі, а на сайті "Луцьктепла" лише загальні фрази, які ні про що конкретно не говорять", - повідомили мешканці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли у помешканнях лучан буде тепло

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити